Yazarlar

Piyasalar

Şirketler

Teknoloji

Öğren

Politika

DeFi

TV&Video

Podcast

Etkinlikler

Sponsorlu İçerik

Consensus Magazine

E-Bülten

Politika

Silvergate, SEN Platformunu Kapattı

Kripto bankası, faaliyetlerini devam ettirip ettiremeyeceği konusunda uyarılarda bulunmuştu.

6 Mart 2023 08:31

Güncellenme: 6 Mart 2023 08:38

Faaliyetlerini sürdürüp sürdüremeyeceği hususunda uyarılarda bulunan Silvergate Bank, kuruluşların kripto borsalarına para transferi için kullandığı SEN platformunu askıya aldı.


Şirket, web sitesinde paylaştığı açıklamada, "Silvergate Exchange Network'ü (SEN) derhal kapatmak üzere risk temelli bir karar aldıklarını, mevduatlarla ilgili diğer tüm hizmetlerin ise devam ettiğini” bildirdi.


Bir banka sözcüsü, kripto sektöründeki şirketlere de benzer bir mesaj göndererek "maalesef şu anda paylaşacak yeni bir bilgi yok" dedi.


SEN, Silvergate müşterilerinin gece ve hafta sonları da dahil, istedikleri zaman aralarında işlem yapmak için kullanabilecekleri bir anlık ödeme platformuydu. Silvergate, Binance US, Kraken, Gemini ve Cboe tarafından satın alınmadan önce ErisX'in de aralarında bulunduğu bir dizi büyük kripto firmasına bu ağ aracılığıyla hizmet veriyordu.


Silvergate, denetçilerin soruları nedeniyle yıllık raporunu erteleyeceğini açıkladıktan sonra zor bir hafta geçirdi. Banka söz konusu açıklamasında, aleyhinde banka düzenleyicileri ve ABD Adalet Bakanlığı'nın soruşturmalar yürüttüklerini kabul ederek önümüzdeki yıl "faaliyetlerini sürdüren bir işletme" olup olamayacağı konusunda şüphelerin bulunduğunu bildirdi.


Bir dizi kalbur üstü kripto müşterisi ertesi gün bankayı terk edince hisse senedi Cuma günü bir miktar dengelenene kadar yaklaşık yüzde 60 düşüş yaşamıştı.


Daha Fazla Oku

    SivergateSEN platformupara transferikripto borsaları

Günün Gelişmeleri İçin E-Bültenimize Abone Olun

E-Bültenimize abone olarak onaylamış ve CoinDesk Türkiye ürün ve hizmetleri için iletişim kurulmasına izin vermiş olursunuz.


YASAL UYARI

Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.


Nikhilesh De

Nikhilesh De, CoinDesk'in düzenleyicileri, yasa koyucuları ve kurumları kapsayan küresel politika ve düzenlemelerden sorumlu yönetici editörüdür. BTC'de 50 dolar ve ETH'de 20 dolar'dan fazla varlık sahibi. 2020'de Kriptopara Gazetecileri ve Araştırmacıları Derneği tarafından Yılın Gazetecisi seçildi.

Fiyatları İncele

Kripto Varlık

Sosyal Meyda Trendi

Trendleri İncele

Trend Haberler

1
Güne Bakış: Bitcoin Hakimiyeti Artıyor, Binance Yeniden Hindistan Pazarına Giriyor

18 Nisan 2024 17:14

Kripto Varlık

Sosyal Meyda Trendi

Trendleri İncele

Kategoriler

Yazarlar

Piyasalar

Şirketler

E-Bülten

Politika

Teknoloji

Kripto Paralar

Hakkında

Hakkında

Kişisel Verileri Koruma Kanunu

Künye

Çerez Politikası

Reklam Verin

KVKK Başvuru Formu

İletişim

Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

@2022 CoinDesk