Yazarlar

Piyasalar

Şirketler

Teknoloji

Öğren

Politika

DeFi

TV&Video

Podcast

Etkinlikler

Sponsorlu İçerik

Consensus Magazine

E-Bülten

Politika

Kripto Dostu ABD Başkan Adayı Ramaswamy, Seçim Kampanyasını Askıya Aldı

Eski biyoteknoloji yöneticisi, kripto planına sahip tek Cumhuriyetçi adaydı.

16 Ocak 2024 10:07

Güncellenme: 16 Ocak 2024 10:51

Başkan seçilirse ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) çoğunu işten çıkarma ve dijital varlıklar politikası için bir yol belirleme sözü veren Vivek Ramaswamy, Iowa'da dördüncü sırada bitirdikten sonra liderlik kampanyasını askıya aldı.



Ramaswamy, imtiyaz konuşmasında destekçilerine teşekkür etti ve eski Başkan Donald Trump'ı desteklediğini belirtti.


“New Hampshire’daki mitinge Donald Trump ile birlikte çıkacağım ve ülkenin geleceğine dair planlarımı ve planlarımızı ortaya koyacağız.”


Ramaswamy'nin kripto planı, yazılım geliştiricilerin ve barındırılmayan dijital cüzdanların korunmasını, çoğu kripto para biriminin emtia olarak ele alınmasını ve SEC'in kripto sektöründeki etkisini önemli ölçüde azaltmayı vurguluyordu.


Ramaswamy, CoinDesk TV ile daha önce yaptığı röportajda, "Bugün kaçırdığımız şansların büyük bir kısmı düzenleyicilerimizin net olmamasından kaynaklı" demişti. "Olması gereken şey, düzenleyici devletin tamamen yasal davranışların peşinden gitmesine izin veren düzenlemeleri törpülemek. Bunların hepsi benim sayemde gerçekleşebilir.”


Aralık ayındaki liderlik tartışmaları sırasında ise Ramaswamy, düzenlemelerin oldukça hızlı gelişen ve değişen dijital varlık dünyasına yetişmesi gerektiğini bildirmişti.

Sahneye çıkıp, “SBF’nin FTX aracılığıyla yaptıkları, mevcut düzenin çalışmadığını gösteriyor” demişti.


Yine aralık ayında, SEC’in içerisinde bulunduğu ether’in (ETH) menkul kıymet olup olmadığına dair tartışmaya atıfta bulunan Ramaswamy, “SEC başkanı Gary Gensler’ın ETH’nin düzenlenmiş bir menkul kıymet olup olmadığını Kongre önünde bile savunamaması utançtan başka bir şey değil” ifadelerini kullandı ve ekledi:


“Bu, idari devletin yetkilerinin çok ileri gittiğinin bir başka örneği.”


Daha Fazla Oku

    RamaswamyabdbaşkanlıkkriptoTrump

Günün Gelişmeleri İçin E-Bültenimize Abone Olun

E-Bültenimize abone olarak onaylamış ve CoinDesk Türkiye ürün ve hizmetleri için iletişim kurulmasına izin vermiş olursunuz.


YASAL UYARI

Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.


Sam Reynolds

Sam Reynolds, CoinDesk'in Asya'daki Taipei merkezli piyasalar ekibinde bir muhabirdir. Daha önce Blockworks ve Forkast News için çalıştı. Kripto gazeteciliği kariyerinden önce, IDC'nin araştırma ekibinde teknoloji ve yarı iletken analistiydi ve BBC ve Bloomberg'de yer aldı. Az miktarda BTC ve ETH sahibidir.

Fiyatları İncele

Kripto Varlık

Sosyal Meyda Trendi

Trendleri İncele

Trend Haberler

1
Güne Bakış: Bitcoin Son 24 Saatte Yüzde 5 Arttı

26 Temmuz 2024 17:12

Kripto Varlık

Sosyal Meyda Trendi

Trendleri İncele

Kategoriler

Yazarlar

Piyasalar

Şirketler

E-Bülten

Politika

Teknoloji

Kripto Paralar

Hakkında

Hakkında

Kişisel Verileri Koruma Kanunu

Künye

Çerez Politikası

Reklam Verin

KVKK Başvuru Formu

İletişim

Kişisel Verileri Saklama ve İmha Politikası


Yasal Uyarı: Bu sitede yer alan yatırım bilgisi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihlerini dikkate alarak, kişiye özel olarak sunulmaktadır. Bu sitede veya e-bültenlerimiz kapsamındaki sözel, yazılı ve grafiksel dahil olmak üzere tüm bilgi ve analizler; herhangi bir karara dayanak oluşturması noktasında herhangi bir teminat, garanti oluşturmamakta ve yalnızca bilgi edinilmesi amacıyla paylaşılmaktadır. Coindesk Türkiye hiçbir şekil ve surette ön onay, ihbar ve ihtara gerek olmaksızın söz konusu bilgileri değiştirebilir veyahut silebilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı vermeniz beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu sitedeki yorumlardan, eksik bilgi ve/veya güncel olmama gibi konularda ortaya çıkabilecek zararlardan Coindesk Türkiye ve çalışanlarının herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

@2022 CoinDesk